NAša priča

RICHARD GYROS & SWEETS nastao je kao prvi fast food koncept koji će na tržištu biti prisutan u dva formata:

  • Premium fast casual format – koji u sebi spaja prednosti brze usluge gostiju od strane konobara u roku od 10-15 minuta sa ponudom sveže pripremljene hrane najvišeg kvaliteta, u ambijentu koji je dizajniran po uzoru na moderne restorane
  • Fast and furious format – koji podrazumeva ultra brzu uslugu u roku od 5-10 minuta, uz kapacitete i sistem podele operacija koji su optimizovani na način da mogu da odgovore na neophodnu dinamiku naručivanja, što posebno dolazi do izražaja u okviru food court-ova.

Osnovnu ponudu restorana čine premium gyros, waffle i palačinke, pripremljeni po originalnim recepturama i standardizovani kroz proces pripreme, tako da našim gostima pružaju iskustvo uvek istog i autentičnog ukusa svih proizvoda.

Prvi Richard Gyros objekat otvoren je u Lazarevcu 2017-e godine. Trenutno smo prisutni na 8 lokacija u Beogradu, od čega na jednoj lokaciji poslujemo kao franšiza, a planirano je i otvaranje još dve nove lokacije u Beogradu do avgusta 2021. godine. U septembru 2021. godine Richard Gyros će otvoriti svoje prve dve lokacije u Novom Sadu. Kompletan proces pripreme je centralizovan na jednoj lokaciji, gde pripremamo meso, namaze i soseve, odakle se sve vozi na dnevnom nivou rashladnim prevoznim sredstvom do svih naših lokacija, uključujući i franšize.

Zbog velikog interesovanja u Beogradu i u nekoliko drugih gradova, kao i u inostranstvu, Richard Gyros je već dogovorio nekoliko franšiza u Srbiji i inostranstvu na izuzetno atraktivnim lokacijama, koje će krenuti sa radom već početkom naredne godine.

Gyros se priprema po originalnoj grčkoj recepturi razvijanoj za potrebe RICHARD GYROS & SWEETS restorana u Solunu. U procesu pripreme gyrosa i različitih gyros specijaliteta u vidu pasti, salata i sendviča, na dnevnom nivou koristimo sveže pileće i svinjsko meso od renomiranih domaćih dobavljača, dok sve naše začine uvozimo direktno iz Grčke.

Naš belgijski waffle i palačinke pripremamo po originalnoj recepturi, koristeći najkvalitetnije sastojke kao što su belgijske čokolade, puter i prelivi, a u ponudi imamo i azijski bubble waffle, kao i američke i klasične palačinke servirane na jedinstven i kreativan način.